Ronko odobrio još 20.000 kuna za ŠNK Slavonija

09.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4343

Športski nogometni klub Slavonija je nakon pada na 4. mjesto u županijskoj ligi dobio novu potporu iz gradskog proračuna. Među zadnjim odlukama gradonačelnika Zdravka Ronka o potporama udrugama, najveća je potpora Slavoniji za koju je odobreno još 20.000 kuna iz gradske blagajne.

Među ostalim potporama Grada, Gradski šahovski klub Grgin dol Požega dobio je oko 13,5 tisuća kuna za troškove turnira te sudjelovanja na prvenstvu, Ličko zavičajno društvo "Vila Velebita" je dobilo 10.000 kuna za izdavanje knjige "Ličani u Slavoniji & Vila Velebita u Požegi", Povijesna postrojba Trenkovi panduri dobila je 1.500 kuna za troškove gostovanja u listopadu i studenom, Plesnoj radionici Ilijane Lončar odobreno je 1.500 kuna potpore za seminar Maše Kolar, Autoprijevoz Rich je dobio potporu 6.765 kuna subvencije za prijevoz umirovljenika u Bašku, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata je dobila 3.650 kuna za njihove aktivnosti, a Udruzi dijabetičara je odobrena potpora od 1.500 kuna za organizaciju besplatnog mjerenja tlaka i razine šećera u krvi, stoji na službenoj stranici Grada Požege.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI