Požežani izgubili od Križevčana u napetoj završnici (video)

Rukometaši RK Požega
(FOTO: Arhiv)

09.10.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 4979

Rukometaši RK Požega upisali su na prvoj domaćoj utakmici u novoj sezoni treći uzastopni poraz i to protiv Rukometnog kluba KTC iz Križevaca rezultatom 29:30. Utakmica 3. kola 2. HRL bila je napeta i zanimljiva do samog kraja, o čemu govori razlika od samo jednog gola na kraju utakmice te po jedan crveni karton s obje strane.

KTC je od početka krenuo na pobjedu i vodili su sve do 25. minute kada Požežani dolaze na 9:9, ali ipak ne uspijevaju preokrenuti te je na kraju poluvremena rezultat 12:14 iako je u zadnjoj minuti poluvremena gostujući igrač Ivan Kavran dobio crveni karton. U drugom poluvremenu igra domaćina se popravila te su u 56.minuti preukrenuli na 28:27, ali manjak koncentracije u samoj završnici omogućio je gostima pobjedu. U zadnjih nekoliko sekundi pocrvenio je i igrač u redovima Požege Marko Antunović.

U redovima Požege najefikasniji su bili Matičević, Grgurić i Balenović sa 6, a kod KTC-a Predojević s 11 te Marković s 10 pogodaka.





FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice iz Grabrika

ŽRK Orahovica - ŽRK Požega 30:33

Rukometašice ŽRK Požega upisale su treću uzastopnu pobjedu u 3. kolu 3. ženske rukometne lige svladavši domaćine iz Orahovice 30:33.
-Zadovoljni smo trećom uzastopnom pobjedom iako je utakmica bila teška jer je naša prva golmanica ostala u Požegi zbog ozljede, ali odličnom igrom u obrani u drugom poluvremenu došli smo do željene pobjede - izjavio je trener Požege Krunoslav Pranjić. Također pohvaljuje Maju Šakić kao najefikasniju i najistaknutiju u današnjoj pobjedi.

Podrumašice u idućem kolu igraju derbi lige gdje dočekuju ŽRK Đakovo, a rukometaši također na domaćem terenu svoje će prve bodove tražiti protiv ekipe RK Đurđenovac.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI