Gosti iz Vetova šokirali favoriziranu Slavoniju (video)

08.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7642

Nakon dva uzastopna remija, protiv Eminovaca i Sulkovaca, Športski nogometni klub Slavonija iz Požege pretrpio je danas poraz na domaćem stadionu protiv Kamena iz Vetova rezultatom 2:3.

Ni danas nije bilo mnogo gledatelja na požeškom stadionu - negdje između 50 i 100, od kojih je većina došla bodriti vetovačke igrače. Požežani su krenuli udarnički pa je Mirko Pilić postigao pogodak za domaću momčad na samom početku utakmice. U tom je trenutku izgledalo kao da će Slavonija uvjerljivo dobiti utakmicu. No, stvari su se ubrzo promijenile jer Kamen već sredinom prvog poluvremena preuzima inicijativu na terenu. David Jolić postiže izjednačujući pogodak.

U drugom poluvremenu obje momčadi stvaraju prilike, a obrana Slavonije radi prekršaj nad Denijem Pavićem te sudac svira jedanaesterac. Darko Kovre postiže pogodak s bijele točke za 1:2. Nešto kasnije ponovno David Jolić pogađa mrežu Slavonije i povećava prednost Kamena. Tada u igru ulazi najbolji požeški strijelac Sebastian Kalnak, koji uspijeva glavom zabiti za 2:3, ali Slavonija ne uspijeva izjednačiti do kraja utakmice.


Golub: "Dječja igra"


Trener Slavonije Pero Golub bio je vidno razočaran igrom svojih momaka.
- Što da komentiram? Sve ste vidjeli. To je dječja igra, takvom igrom se ne može pobijediti nikoga - rekao je Golub.
S druge strane Stipo Martinović, trener NK Kamen ima puno razloga biti zadovoljan svojima. On je naglasio kako zna da je Slavonija kvalitetnija momčad, ali njegovi su igrači dali sve od sebe i zasluženo pobijedili.



FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice Slavonija - Kamen

Hajduk - Požega (1:2) 5:3

U ostalim današnjim utakmicama 9. kola 1. ŽNL, Hajduk je na domaćem terenu u Pakracu jedva izborio pobjedu protiv Požege koja je u jednom trenutku čak vodila 1:3 (na poluvremenu je bilo 1:2). U drugom poluvremenu igrači Hajduka preuzimaju inicijativu i uspijevaju do kraja utakmice pobijediti rezultatom 5:3.

Dinamo (V) - Croatia 4:2

U Vidovcima se također vodila teška borba. Gosti iz Mihaljevaca su bili bolji u prvom poluvremenu koje je završilo rezultatom 0:1. U drugom poluvremenu bilo je više preokreta, da bi na kraju Dinamo iz Vidovaca slavio rezultatom 4:2.

Kutjevo - Tim osvježenje 3:0

Kutjevo je na domaćem terenu ostvarilo važnu pobjedu protiv Tim osvježenja iz Kuzmice rezultatom 3:0.

Dodano 9. listopada

Ovdje pogledajte izvještaj i rezultate nedjeljnih utakmica te tablicu nakon odigranog 9. kola.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI