Slavija bolja u Đakovu, ali izvukla samo bod

08.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5132

Iako su bili bolji i realno mogli izvući tri boda, igrači Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice vraćaju se kući s gostovanja iz Đakova s jednim osvojenim bodom. Protiv đakovačke Croatije u 8. kolu 3. hrvatske nogometne lige Slavija je igrala neriješeno 1:1.

U prvom je poluvremenu Slavija imala apsolutnu nadmoć na terenu, a gol je u 10. minuti za Pleterničane postigao Valentin Podobnik. U drugom je poluvremenu došlo do pogreške pleterničkog golmana, koji je nesmotreno izašao iz 16-erca, a domaćini su iskoristili pogrešku golmana te pogodili prazan gol.

- S jedne strane, bod u gostima može biti zadovoljavajući. Međutim, kao i u Županji, možemo žaliti što nismo osvojili više - komentirao je Dalibor Bognar, trener Slavije za 034portal.


Sutra Lipik gostuje u Bijelom Brdu


Nogometni klub Lipik čeka prilično teško gostovanje u Bijelom Brdu, gdje će sutra poslijepodne igrati protiv trenutačno vodeće i zasad neporažene ekipe BSK.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI