Automobilom udario dijete (10) pa pobjegao

Ilustracija: Policija
(FOTO: Jurica Gaović/PIXSELL)

08.10.2011. | M.N.
Pregleda: 4148

Policija je tijekom petka na području Požeško-slavonske županije zabilježila čak pet prometnih nesreća u kojima je troje ljudi lakše ozlijeđeno, saznajemo u požeškom OKC-u.

Oko 6 sati je na cesti između Kutjeva i Hrnjevca došlo do prometne nesreće između osobnog automobila i traktora. Nesreću je izazvao 44-godišnji vozač automobila, koji je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Nešto kasnije, u mjestu Oblakovac kod Brestovca oko 11 sati došlo je do naleta teretnog vozila na divljač. Pritom je srna smrtno stradala.


Zasad nepoznati vozač je oko 19 sati na pješačkom prijelazu u Vidovcima nadomak Požege vozilom udario 10-godišnje dijete i lakše ga ozlijedio. Dijete je prelazilo cestu na semaforu koji je pokazivao crveno, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće.


Dva su se osobna automobila sudarila u Osječkoj ulici u Požegi oko 19,30 sati. Nesreću je izazvao 61-godišnji vozač audija požeških registracija koji je oduzeo prednost 42-godišnjoj vozačici citroena koja je u sudaru lakše ozlijeđena.

Dvojica alkoholiziranih vozača sudarila su se osobnim automobilima sinoć oko 22,30 sati na cesti između Kadanovaca i Bilica kod Pleternice. 25-godišnji vozač jednog automobila imao je 1,47 promila, a 41-godišnji je vozač drugog automobila imao 1,25 promila alkohola u krvi. U sudaru nije bilo ozlijeđenih, ali je počinjena materijalna šteta.

Policija je tijekom noći na subotu zabilježila i dva ugrožavanja javnog prometa. Oko 2,30 sati je u Poljani kod Lipika zaustavljen 25-godišnji vozač koji je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola (1,61 promil), a oko 0,30 sati je u Badljevini kod Pakraca zaustavljen 24-godišnji vozač s 1,21 promilom alkohola u krvi. Obojica su smješteni u posebnu prostoriju policijske postaje do otrežnjenja i protiv njih slijedi optužni prijedlog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI