Lokalni dužnosnici na predavanju o sukobu interesa

Zorislav Antun Petrović (desno) s dožupanom Jakopovićem
(FOTO: Mario Nakić)

06.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2205

Zorislav Antun Petrović, član Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa u Vladi RH je skupa s kolegama Igorom Košutićem iz Ministarstva pravosuđa i Rajkom Kneklinom iz Ministarstva uprave u velikoj županijskoj vijećnici održao predavanje lokalnim dužnosnicima na temu sukob interesa.

- U sklopu Vladine antikorupcijske kampanje održavamo predavanje za lokalne dužnosnike. Bit će riječi o etici, govorit ćemo o pravnom okviru i o najnovijim izmjenama Zakona o sukobu interesa. Cilj je uputiti lokalne dužnosnike kako bi što bolje i lakše mogli obavljati svoje poslove u lokalnim samoupravama. Edukativna akcija ne nudi rješenje problema korupcije, ali će potaknuti dužnosnike na razmišljanje - rekao je Petrović.

U sklopu iste kampanje sutra će u pješačkoj zoni, u Ulici Dragutina Lermana u Požegi biti održana akcija "Imamo pravo znati" gdje će građanima biti predstavljena njihovo pravo na informiranost i transparentnost vlasti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI