Izgorio pokušavajući spasiti traktor od požara

Traktor je u polju bio zahvaćen vatrom
(FOTO: Mario Nakić)

30.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7786

J.S. (80) iz Kaptola preminuo je u Općoj županijskoj bolnici Požega nakon što je vatra zahvatila traktor kojim je obrađivao njivu.

Oko 13 sati izbio je požar na otvorenom, na polju kukuruza između Kaptola i Novih Bešinaca. Vatra je zahvatila traktor i vozača. Poljoprivrednici, koji su obrađivali susjedno polje, zvali su 112 i Hitnu pomoć koja je prevezla ozlijeđenog, a na gašenje vatre upućeni su vatrogasci DVD-a Kaptol.

Požar je ubrzo ugašen. Izgorjelo je polje kukuruza, ali unesrećeni je u bolnici podlegao ozljedama.


Dodano u 19,20 sati


Nakon obavljenog očevida, policija je utvrdila kako je nesretni 80-godišnjak došao prijepodne na njivu sa suprugom radi berbe kukuruza. Potom je zapalio kukuruzište, no vatra se proširila na okolne parcele. Pokušao ju je ugasiti, no nije mu uspjelo. Kada je vidio da je vatra zaprijetila njegovu traktoru, ušao je u kabinu i pokušao ga odvesti. No bilo je prekasno, vatra je došla do traktora, a 80-godišnjak je ispao van iz kabine. Radnici na obližnjoj njivi to su vidjeli te su pozvali hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu gdje je kasnije preminuo, ispričala je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI