Učili o početku Domovinskog rata u Požeštini (foto)

Sat istine i izložba fotografija u Tehničkoj školi
(FOTO: Vjeran Blašković)

27.09.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5835

Projekt Sat istine u kojemu se tijekom jednoga školskog sata učenicima škola govori o događajima tijekom Domovinskog rata održan je tijekom prijepodneva u Tehničkoj školi. Vrijeme održavanja i navršenih 20 godina otkako su počele prve akcije na području Požeštine poseban je moment koji je dodatno učenicima zaokupio pažnju. Tim više što nitko od njih tada nije bio rođen.
Neki od kažu kako su im o događajima u Požegi i okolici od prije 20 godina pričali roditelji, no dio njih nije znao da je i na samu školu koju danas pohađaju prije 20 godina pale bombe.

O zbivanjima učenicima je govorio umirovljeni bojnik Mario Kalan iz Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata koji je autor i provoditelj projekta.

Ravnatelj Tehničke škole Vedran Neferović rekao je kako je škola izložbom koja će na hodniku škole biti postavljena do petka, na dostojanstven način obilježava prisjećanje na početak Domovinskog rata.


Pogledajte foto izložbu iz Tehničke škole.

























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI