2. ŽNL: Parasan izvukao bod u Staroj Lipi

Nogometna lopta
(FOTO: Arhiv)

26.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3706

Igrači Nogometnog kluba Parasan iz Golobrdaca napravili su jedino veće iznenađenje u 7. kolu 2. županijske nogometne lige. Odigrali su neriješeno, bez golova, u gostima protiv drugoplasirane Lipe. Osim toga, Sloga je na domaćem terenu u Trenkovu pobijedila Slavoniju iz Prekopakre rezultatom 2:0, što je prilično slaba pobjeda u odnosu na rezultate na kakve su nas trenkovački nogometaši navikli u ovoj sezoni.

Graničar je u Biškupcima svladao BSK 0:3, a Ovčare su jedva dobile Poljanu kod kuće 2:1. Nakon odigranih utakmica 7. kola, nije došlo do promjena na vrhu ni na dnu ljestvice. Sloga je sada još uvjerljivije prva s maksimalnim brojem bodova, a slijede Lipa i Graničar. Na dnu ljestvice s 3 boda nalaze se Bektež i Poljana.

Svi rezultati 7. kola 2. ŽNL


BSK – Graničar 0:3, Sloga – Slavonija 2:0, Ovčare – Poljana 2:1, Lipa – Parasan 0:0, Omladinac – Dinamo 3:4, Dobrovac – Slaven 1:0, Hrvatski dragovljac – Bektež 4:2, Croatia - slobodna




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI