Rukometaši LiPe pobijedili Nedelišće 28:23 (foto)

Rukometaši LiPe svladali su Nedelišće na svome terenu
(FOTO: Mario Barać)

26.09.2011. | M.N.
Pregleda: 4349

Rukometaši RK LiPa (Pakrac-Lipik) svladali su RK Nedelišće rezultatom 28:23 u utakmici 2. kola 3. hrvatske rukometne lige Sjever odigranoj u Gradskoj sportskoj dvorani.

Stotinjak gledatelja vidjelo je dva različita poluvremena – prvo u kojem su gosti kontrolirali igru i rezultat zahvaljujući ponajprije nesigurnoj igri pakračko–lipičkih rukometaša, koji su u prvih 30 minuta napravili previše tehničkih pogrešaka. U nastavku preokret ponajprije zahvaljujući odličnoj igri LiPe u obrani koja je otvorila lakše šuteve i golove u napadu, a takav tempo gosti iz Nedelišća nisu uspjeli pratiti.

U dresu LiPe najraspoloženiji je bio Dino Poliganović koji je postigao 11 golova od kojih čak 8 u drugom poluvremenu. Kvalitetno je reagirao i golmanski dvojac Boban Zdjelarić i Krunoslav Andričević, a najveći teret u obrani iznio je odlični Matija Marošević koji je postigao i 4 gola.


Rukometaši LiPe u sljedećem, 3. kolu gostuju u Novskoj protiv vrlo jake istoimene ekipe koja je u prva dva kola ostvarila dvije sigurne pobjede. Utakmica je na rasporedu u subotu.








Rukometašice izgubile u gostima

Ženski rukometni klub Lipik izgubio je u Varaždinu protiv rukometašica Koke II rezultatom 39:14 u 1. kolu 3. rukometne lige sjever. U sljedećem će kolu u Lipiku dočekati rukometašice ŽRK Mlinar iz Križevaca.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI