Castrum predstavio novu pjesmu (audio)

25.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7494

Nova pjesma Tamburaškog sastava Castrum temelji se na istinitom događaju, otkrio nam je njen autor i član benda Tin Jelušić. Radi se o pjesmi "Besane mi noći" s kojom su nastupili na nedavnom festivalu Zlatne žice u Kutjevu, a u petak su održali promociju singla u požeškom caffe baru Vertigo.

- Meni ideja za pjesmu dođe odjednom, i onda brzo mogu napisati i glazbu i riječi. Za ovu zadnju pjesmu "Besane mi noći" dogodio se jedan ljubavni prekid u mom životu i on me inspirirao da je napišem. Kada je pjesma izašla u javnost, javila mi se osoba kojoj je posvećena.

TS Castrum čine Matija Ivanković, Mihael Poljanac, Ivan Đureković, Iva Kukuruzović, Djani Sajfert i Tin Jelušić, većinom iz Kaptola. Grupa postoji više od šest godina, iako u početku u malo drukčijem sastavu. Dosad su snimili šest vlastitih pjesama, a za nagodinu najavljuju prvi album. Tin Jelušić je autor glazbe i stihova svih njihovih pjesama.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI