Milaković: Fotoaparat je instrument kao gitara

Fotograf Željko Milaković
(FOTO: Mario Nakić)

24.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4923

Izložba fotografija na temu glazbenih koncerata požeških fotografa Marina Brkića i Željka Milakovića otvorena je sinoć u Tom klubu na uglu Radićeve i Stepinčeve ulice. Brkić nije bio na otvorenju jer trenutačno radi na moru pa smo razgovarali s drugim autorom Milakovićem.

- Marinove su fotografije s koncerata po cijeloj Hrvatskoj i šire u Europi, dok sam se ja usredotočio na Požegu. Osobno mislim da dobru rock fotografiju može napraviti samo osoba koja voli i živi rock glazbu. Svojim sam fotografijama tijekom zadnje četiri godine htio prikazati kako je u malom gradu kao što je Požega i u našim malim klubovima zapravo vrlo tanka linija između glazbenika na pozornici i publike ispod nje - rekao je Željko Milaković u razgovoru za 034portal, dodavši kako je fotoaparat zapravo instrument pomoću kojega se može komunicirati i pričati priče, baš kao glasom ili gitarom.

Izložba rock-fotografija otvorena je za posjetitelje Tom kluba tijekom idućih sedam dana. Ovdje pogledajte dio izloženih fotografija.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI