Slavonija slomila Požegu nakon isključenja Bešlića (video)

20.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6859

U požeškom gradskom derbiju ipak nije bilo iznenađenja, a nije došlo ni do promjene na vrhu ljestvice u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Iako je trenutačno zadnja na ljestvici Požega povela pogotkom Miroslava Lujića, Nogometni klub Slavonija uspio je u drugom poluvremenu potpuno slomiti otpor domaćina na Rekreaciji i pred stotinjak gledatelja pobijediti na kraju uvjerljivim rezultatom 1:4.

Gađanje bocama

Slavonijinoj pobjedi prethodila su isključenja igrača na poluvremenu. Došlo je, naime, do gađanja bocama, a sudac je isključio golmana Slavonije i najboljeg igrača Požege. Prema riječima isključenog Jurice Bešlića, to je bio presudni trenutak i razlog njihova poraza, dok je Milan Tomljenović, trener NK Slavonija ustvrdio kako je pobjeda Slavonije zaslužena. Pogotke za Slavoniju postigli su Ivan Blim, Antoni Širić, Bruno Ćosić i Mirko Pilić.


Pogledajte u videoprilogu neke od najzanimljivijih trenutaka iz drugog dijela utakmice NK Požega - NK Slavonija i komentare predstavnika obiju momčadi u cijelosti:




FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice NK Požega - NK Slavonija

Dinamo - Hajduk 1:2

Istim rezultatom (1:4) Kaptol je u gostima svladao Dinamo iz Rajsavca, tako da situacija na samom vrhu i na samom dnu tablice ostaje ista: Slavonija prva, Kaptol drugi s istim brojem bodova i dva gola manje, dok je Požega i dalje posljednja. U utakmici između Dinama i Hajduka, Hajduk iz Pakraca pobijedio je u zadnjoj minuti protiv domaćeg Dinama u Vidovcima rezultatom 1:2. Bila je to prilično teška i izjednačena utakmica. Papuk je očekivano na domaćem terenu u Velikoj slavio protiv momčadi BSK Bazinatours iz Buka rezultatom 3:0.

Dodano 18. rujna

Ovdje pogledajte rezultate nedjeljnih utakmica i ljestvicu nakon svih utakmica 6. kola



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI