Gradski derbi na Rekreaciji: Požega traži revanš

16.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5073

Nogometne utakmice obilježit će i ovaj sportski vikend. U 3. hrvatskoj nogometnoj ligi igra se 4. kolo. Pleternički NK Slavija ugostit će Višnjevac iz Osijeka, a NK Lipik će ugostiti našički NAŠK.

U 1. županijskoj nogometnoj ligi igra se 6. kolo. Sutra poslijepodne će biti vruće na Rekreacijskom centru u Požegi, gdje će snage odmjeriti trenutačno prva i zadnja ekipa na ljestvici. U gradskom derbiju, požeška Slavonija će na gostujućem terenu igrati protiv Požege kojoj očajnički treba pobjeda kako bi se počela odvajati sa začelja. U nedavnom srazu ovih dvaju požeških klubova, Slavonija je na svome stadionu jedva uspjela izvući minimalnu pobjedu. Ukoliko Slavonija ovoga puta ne pobijedi, lako bi se moglo dogoditi da je prestigne nekoliko klubova jer Papuk u Velikoj igra protiv BSK Bazinatoursa iz Buka i očekuje se glatka pobjeda Veličana, Eminovci igraju kod kuće protiv Kutjeva, Mladost iz Pavlovaca gostuje u Sulkovcima, a trenutačno drugoplasirani Kaptol igra u Rajsavcu protiv Dinama. Ako Slavonija ne uspije izvući pobjedu na Rekreaciji, postoji mogućnost da nakon 6. kola padne čak i do 5. mjesta. Među ostalim zanimljivim utakmicama, valja izdvojiti onu u Vidovcima gdje gostuje pakrački Hajduk te Croatia - Jakšić u Mihaljevcima.

Trenkovačka Sloga, trenutačno prva u 2. ŽNL i s maksimalnih 15 bodova gostuje u Poljani pa se ne očekuje promjena na vrhu ljestvice. Zanimljivo će biti u Zagrađu, gdje će Graničar dočekati Croatiju iz Donje Obriježi, dok će Dinamo u Badljevini ugostiti drugoplasiranu Lipu. Ovčare gostuju u Golobrdcima, a Bektež će svoje prve bodove tražiti na vlastitom terenu protiv Dobrovca.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI