Položite vozački ispit u Volvu, naučite voziti i u Zagrebu!

Herz instruktor Ivan Vlahović vožnju podučava u Volvu
(FOTO: Herz instruktor)

15.09.2011. | 034portal.hr
Pregleda: 8888

Često uvjeti u prometu na našem području i našim prometnicima nisu dovoljno složeni da bi kandidati nakon položenog ispita sigurno vozili po autocesti i velikim gradovima gdje je izgrađena kompleksna prometna infrastruktura (rotori, zeleni val, raskrižja u više razina, vozila na tračnicama, podzemne garaže i sl.).

Zato instruktor autoškole Herz Ivan Vlahović kandidatima koje će osposobljavati u automobilu marke Volvo omogućava vožnju autocestom do Zagreba te vožnju po samoj metropoli. Jedina je to takva prilika u Požegi!

Vožnja po autocesti i Zagrebu uključuje 1 sat vožnje po autocesti, 1 sat vožnje po Zagrebu i 1 sat vožnje po državnim cestama.


Cijena osposobljavanja za kandidate B-kategorije iznosi 5.603.85 kuna, najniža je to zakonom propisana cijena osposobljavanja kandidata, a sadrži 30 nastavnih sati prometnih propisa i sigurnosnih pravila i 35 nastavnih sati upravljanja vozilom.


Herz instruktor Ivan Vlahović instruktor je s visokom stručnom spremom cestovnoga smjera koju je stekao redovnim studiranjem u Zagrebu, a ima položenu i pedagošku skupinu predmeta. Predaje i prometnu struku predmeta u požeškom učilištu Obris.

- Dosadašnja iskustva su iznimno pozitivna, a vožnja izvan Požege uključena je u cijenu osposobljavanja. U tom vremenu kandidati nauče dovoljno da bi se samostalno nakon položenog vozačkog ispita uputili na vožnju po Zagrebu, kaže Herz instruktor Ivan Vlahović.

Automobili Volvo imaju vrhunske vozne karakteristike i jedni su od najsigurnijih automobila na svijetu.

Želite li učiti voziti kod vrhunski obučenog instruktora vožnje javite se Ivanu Vlahoviću, Herz instruktoru na telefone: 098 9066-084 ili 091 4554-904.

Kliknite! Postanite Facebook prijatelji sa Herz instruktorom Ivanom Vlahovićem i saznajte odmah sve o ovoj iznimnoj prilici.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI