Aktualnosti vezane uz nezakonitu gradnju

Ilustracija: Gradnja
(FOTO: Nel Pavletić / PIXSELL)

15.09.2011. | Matej Čonka
Pregleda: 2079

Društvo arhitektonskih i građevinskih inženjera i tehničara Požega (Dagit) organizira sutra seminar pod nazivom "Novosti i aktualnosti iz područja građevinsko tehničke regulative". Radi se o seminaru na kojemu će polaznici više saznati o Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama te Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i gradnji.

Seminar će se održati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Vukovarskoj ulici 6 s početkom u 15,30 sati. Stručni predavač je Josip Bienenfeld, načelnik Službe za zakonodavstvo Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva koji je na temu seminara izdao nekoliko stručnih knjiga.

Trenutno je u javnosti dosta polemika oko Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama oko čije provedbe i stručnjaci imaju određene dvojbe.
Dagit poziva stručnu javnost kao i sve zainteresirane da prisustvuju stručnom seminaru te da se uključe u rad i članstvo samog Dagita.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI