U Pakracu i Lipiku počinje redukcija pitke vode!

Pitka voda biti će nedostupna od 8 do 20 sati
(FOTO: Kristina Štedul Fabac / PIXSELL)

14.09.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 2767

Zbog problema u opskrbi pitkom vodom uzrokovanih sušnim periodom i nedovoljnim dotokom pitke vode na vodozahvatu u Šumetlici Komunalac Pakrac uvodi redukciju opskrbe pitkom vodom.

Redukcija počinje sutra (15. 9.) u 8 sati i trajat će do 20 sati, a isporuka vode bit će obustavljena u sljedećim ulicama na području Pakraca (zona 3):
- cijelo naselje Prekopakra, ulice Vinka Rehaka, I. G. Kovačića, Kneza Domagoja, Alojzija Stepinca, Tina Ujevića, Zng, Držićeva, Basaričekova, Mate Lovraka i Grigora Viteza.

Na području Lipika (zona 3) bez pitke vode u istom vremenskom periodu ostat će potrošači:
- u cijelom naselju Klisa, ergela, Stalklanskoj ulici, ulicama Matije Gupca, I. G. Kovačića i Ruđera Boškovića.


Nedavno je i požeška komunalna tvrtka Tekija zamolila potrošače na području Požeštine da pažljivo koriste vodu te nikako pitku vodu iz vodovoda ne koriste za zalijevanje travnjaka, pranje automobila i sl. Unatoč tome, u Požegi i okolnim mjestima može se vidjeti kako se pojedinci i pojedine ustanove ne drže ove zamolbe.


Prognostičari oborine najavljuje tek za nedjelju i početak idućega tjedna kada će se situacija s vodoopskrbom poboljšati ukoliko padnu dovoljne količine kiše.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI