Isprika APP-a: Nismo predvidjeli količinu prtljage

Autobusni kolodvor u Požegi
(FOTO: APP.hr)

13.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8860

Kao što je najavljeno, iz uprave APP-a danas su se oglasili javnim priopćenjem kojim odgovaraju na jučerašnje kritike iz HSU-a, a povodom prijevoza 17 umirovljenika s odmora iz Srime u Požegu. Priopćenje APP-a prenosimo u cijelosti.

"Povodom napisa u medijima o prijevozu putnika na relaciji Srima - Požega, dana 30. kolovoza 2011. godine, ovim putem obavještavamo Vas da smo istražili okolnosti navedenog prijevoza te utvrdili da smo u tom slučaju prijevoz 17 putnika izvršili autobusom od 20 sjedala, koji je tehnički ispravan i odgovara standardima prijevoza putnika, ali pri organizaciji navedenog prijevoza nismo uočili pitanje količine prtljage koju su putnici imali sa sobom, a koja nije mogla sva stati u prtljažnik autobusa pa se dogodilo da se dio prtljage morao prevoziti u autobusu pa je došlo do smanjenja razine kvalitete usluga koju pružamo našim putnicima.

Sukladno tome, ovim putem se također ispričavamo korisnicima usluga zbog nastalog poremećaja u organizaciji predmetnog prijevoza.

S poštovanjem!

Ivan Križanović, predsjednik Uprave APP Požega.

Ovdje pročitajte što su jučer rekli na konferenciji za medije predstavnici HSU-a.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI