Umirovljenici traže javnu ispriku APP-a

Konferencija za medije Hrvatske stranke umirovljenika
(FOTO: Mario Nakić)

12.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8272

Umirovljenici nisu oduševljeni uslugom Autoprometnog poduzeća Požega, kada su organizirano išli na ljetovanje u odmaralište na Prvić. Posebno su razočarani povratkom u Požegu.

Usput pokupljeni

- Dio umirovljenika, nas 17, išlo je organizirano APP-ovim autobusom. Povratnu smo kartu platili 350 kuna i na to nemamo pritužbi. Ali pri povratku smo doživjeli šok. Po nas su poslali maleno vozilo bez udobnosti i s nedovoljnim prostorom za prtljagu. Vrata su bila neispravna i u Požegu je trebalo ići na popravak. Mi smo pokupljeni usput - prepričala je na današnjoj konferenciji za medije Mirjana Novaković, tajnica požeškog HSU-a.


Nisu se mogli pomaknuti


- Nismo imali izbora, morali smo se voziti tako. Dio prtljage smo nekako nagurali u prtljažnik, a veći kovčezi i torbe stajali su između redova pa se nitko, nakon što je sjeo, više nije mogao pomaknuti sa svoga mjesta. Želimo da se APP javno ispriča putnicima koje je 30. kolovoza na povratku s mora povezao u Požegu jer je to najmanje što bi bilo pristojno učiniti - ustvrdila je Novaković.

Dodano 13. rujna

Ovdje pročitajte odgovor APP-a.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI