Mladi otvorili novouređeni centar uz mali nogomet i house

Uređenje Partizana
(FOTO: Mali most)

10.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3970

Kao što je najavljeno, predstavnici Udruge mladih "Mali most" u petak su svečano otvorili novouređeni sportsko-rekreacijski centar u središtu Pakraca, popularno znan kao "Partizan". Otvaranju su nazočili predstavnici zaklade Slagalica iz Osijeka, koji su za ovaj projekt udruzi donirali 15.000 kuna, gradonačelnik Davor Huška i drugi.

- Vidjeli su što smo napravili uz njihovu pomoć i svi su oni izrazili zadovoljstvo učinjenim. Gradonačelnik je rekao da će nas u budućnosti Grad još više podupirati - rekao je Sven Zerdin, predsjednik udruge Mali most u razgovoru za 034portal.

U revijalnoj malonogometnoj utakmici, odigranoj na "Partizanu", ekipa Mali most pobijedila je ekipu Policijske postaje Pakrac rezultatom 6:2. Navečer je uslijedio house-party koji je, prema Svenovim riječima, prošao fenomenalno. Odaziv je daleko premašio očekivanja, ukupno je petstotinjak ljudi tijekom noći s petka na subotu prošlo prostorom stare srednje škole, gdje su pakrački DJ-i puštali modernu plesnu glazbu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI