Papuk i Kaptol slavili u gostima, Kutjevo kod kuće

10.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6121

Veličani su odličnom igrom i zasluženom pobjedom danas na požeškom stadionu pred dvjestotinjak gledatelja prekinuli pobjednički niz domaće Slavonije. Skoro nitko nije očekivao ovako glatku pobjedu gostiju koji su nakon četiri kola zauzeli tek 6. poziciju na ljestvici 1. županijske nogometne lige.

Igračima Papuka krenulo je već u prvom poluvremenu, nakon kojega su vodili 0:2 pogotcima Marinka Miškića i Luke Joguna. U drugom dijelu kapetan Slavonije Nevio Berdi iz jedanaesterca smanjuje vodstvo Veličana. Nakon toga gosti ponovno napadaju, da bi golovima Matiasa Šulca i ponovno Luke Joguna ostvarili konačni rezultat 1:4. Na samom kraju utakmice, Požežani su imali priliku smanjiti poraz jer je za njih dosuđen još jedan jedanaesterac, ali najbolji strijelac Slavonije Sebastijan Kalnak ne uspijeva pogoditi s bijele točke.

- Došli smo u Požegu uzeti barem bod, no nitko nije očekivao ovako veliku pobjedu. Nismo više jaki kao lani, ali naša mlada momčad se uigrava i pokazali smo da možemo - komentirao je nakon utakmice trener Papuka Damir Bognar.


- Čestitam gostima, zasluženo su pobijedili - kratko je prokomentirao Milan Tomljenović, trener NK Slavonija.


FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice NK Slavonija - NK Papuk

Kaptol pobijedio u Pakracu, Kutjevo slavilo protiv Požege

U ostalim današnjim utakmicama 5. kola 1. ŽNL, NK Kaptol je pobijedio uvjerljivo u Pakracu protiv domaćeg Hajduka 0:3. Sve su pogotke Kaptolčani postigli u prvom poluvremenu.

U utakmici između Kutjeva i Požege, slavilo je Kutjevo na domaćem terenu. Pogotcima Nikole Drmića, Ante Budimira i Luke Kordića za ukupni rezultat 3:0 Kutjevčani su ostvarili svoju prvu pobjedu u sezoni, a Požega je ostala pri samom dnu tablice i nakon 5. kola sa samo jednim bodom. U Kuzmici je Tim osvježenje pobijedilo Sulkovce 3:2.

Nakon današnjih utakmica, Kaptol se bodovno izjednačio sa Slavonijom koja je zasad još uvijek prva samo zbog gol-razlike. No to bi se već sutra lako moglo promijeniti. U Pavlovcima će, naime, igrati Mladost i Eminovci, obje ekipe s 10 bodova. Ukoliko ta utakmica ne završi neriješeno, jedna od te dvije ekipe će skinuti Slavoniju s vodeće pozicije u ligi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI