Slavonija dočekuje Papuk, a Kaptolčani gostuju u Pakracu

09.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2524

1. ŽNL - subota

Najzanimljiviji sportski događaj ovoga vikenda definitivno će biti derbi 1. županijske nogometne lige, sutrašnja utakmica na požeškom stadionu, gdje će snage odmjeriti vodeći ŠNK Slavonija (Požega) i prošlosezonski prvak NK Papuk (Velika). Iako je Papuk znatno oslabljen u odnosu na prošlu sezonu, Bognarovi se mladići sigurno neće lako predati. Očekuje se prava, borbena utakmica s puno navijača na tribini.

U isto vrijeme će u Pakracu igrati NK Hajduk protiv Kaptola. I tamo će biti neizvjesno i zanimljivo jer obje momčadi imaju zasad jednak broj bodova. Kutjevo će dočekati Požegu, a Tim osvježenje u Kuzmici Sulkovce.


3. HNL - subota


Pleternička će Slavija u subotu ugostiti BSK iz Bijelog Brda, a Lipik će tražiti bodove u Cerniku protiv Mladosti.

1. ŽNL - nedjelja

Najzanimljivija nedjeljna utakmica igrat će se u Pavlovcima. Još jedan mali derbi 1. ŽNL između dvije ekipe s jednakim brojem bodova, a koje trenutačno dijele drugu i treću poziciju. Domaća će Mladost ugostiti Eminovce. Jakšić će igrati na svom terenu protiv Dinama iz Vidovaca, a Kamen će u Vetovu ugostiti rajsavački Dinamo. BSK Bazinatours će tražiti prve bodove na domaćem terenu u Buku protiv Croatije iz Mihaljevaca.

2. ŽNL - nedjelja

Vodeća Sloga iz Trenkova će ugostiti Parasan iz Golobrdaca. Ukoliko ne bude većih iznenađenja, to bi mogla biti peta pobjeda Trenkovčana u nizu. U Donjoj Obriježi će Croatia ugostiti Slavoniju iz Prekopakre, BSK će u Biškupcima tražiti bodove protiv Poljane, Ovčare će kod kuće igrati protiv Dinama iz Badljevine, Lipa će ugostiti Slaven iz Gradca, Omladinac će igrati u Čaglinu protiv Bekteža, a Hrv. dragovoljac iz Drenovca će gostovati u Dobrovcu. Graničar iz Zagrađa ovog je vikenda slobodan.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI