Grdović u Požegi, house u Pakracu i Pudarijada u Kaptolu

Mladen Grdović nastupit će večeras na otvaranju Colora
(FOTO: PIXSELL)

09.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4206

Vikend bogat zanimljivim događajima za mlade i starije počinje već danas. U različitim dijelovima županije, svatko će naći nešto zanimljivo za sebe.

Požega: Otvaranje Colora

Za petak poslijepodne je u Požegi najavljeno svečano otvaranje novog prodajnog centra Color trgovine u Industrijskoj ulici. Između ostalog, najavljeni su nastupi Krunoslava Kiće Slabinca u 17,30 i Mladena Grdovića u 20 sati.


Pakrac: Otvaranje novouređenog "Partizana"


Udruga mladih Mali most predstavit će danas (petak) u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pakrac projekt uređenja sportsko-rekreacijskog centra poznatog kao "Partizan", a u 17 sati odigrat će na centru malonogometnu utakmicu protiv policijskih službenika PP Pakrac. Za navečer, od 20,30 sati, najavljen je house-party u staroj školi.

Kaptol: 2. Pudarijada

U subotu poslijepodne će u Sportskom parku u Kaptolu biti održana druga Pudarijada u organizaciji Udruge VVV Kaptol. Osim natjecanja u pripremanju pudarskog kotlića, igrat će se tradicijske pudarske igre, a navečer će nastupiti Tamburaški sastav Castrum.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI