Sin (19) pijan galamio pa pozvao mamu (41)

Ilustracija: Policija
(FOTO: Jurica Gaović/PIXSELL)

08.09.2011. | M.N.
Pregleda: 3051

Rano jutros oko 4 sata u Ulici Republike Hrvatske u Kutjevu 19-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,9 promila) bez razloga vikao na sav glas. Do dolaska policijskih službenika prestao je galamiti te je nazvao 41-godišnju majku.

Kada je stigla njegova majka, ona je pogrdnim riječima vrijeđala i omalovažavala policijske službenike, a budući da je prijetila opasnost od nastavljanja prekršaja smještena je u posebnu policijsku prostoriju. Protiv majke i sina slijedi optužni prijedlog, javila je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Požega: Udarao nogama po vratima crkve


Nešto ranije, oko 2,30 sati na Trgu Svetog Trojstva u Požegi 34-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,62 promila) galamio i udarao nogom po ulaznim vratima vjerske ustanove. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti, i on je smješten u policiju do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega slijedi optužni prijedlog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI