Obrtnički sajam opet se održava u Grabriku

Obrtnički sajam u Grabriku
(FOTO: Arhiv)

08.09.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3391

Obrtnički sajam ove će se godine od 23. do 25. rujna, nakon tri godine održavanja na drugim prostorima, opet održati u sportskoj dvorani Grabrik. Na 1.200 četvornih metara unutrašnjeg i 3.000 četvornih metara vanjskog prostora ponudu proizvoda i usluga predstavit će obrtnici te mali i srednji poduzetnici.

Sajam će biti otvoren u petak, 23. rujna u 11 sati u Grabriku čemu će prethoditi svečanost otvorenja novog prostora Obrtničke komore Požeško-slavonske županije u ulici Franje Thauzya u Požegi.

Pored same izložbe i prodaje u programu sajma predviđen je okrugli stol na temu aktualnog stanja i problematike obrtništva i malog poduzetništva. Sajam će u subotu (24. rujna) biti otvoren od 9 do 19 sati, a u nedjelju od 9 do 12 sati kada će biti proglašen najbolji štand te uručene nagrade i priznanja izlagačima.


Na sajmu će biti organiziran i niz popratnih aktivnosti poput Drvo je prvo, Modna revija domaćih proizvođača, Revija frizura, Sajam zanimanja, Županijsko ocjenjivanje meda te promocija tradicijskih obrta.


Ulaz za posjetitelja, kao i svake godine, biti će besplatan.

Više o sajmu, prijavnicu (PDF) i program pogledajte na internetskim stranicama Hrvatske obrtničke komore.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI