Grad Požega financirat će dodatni monitor za endoskopiju

Uređaj za endoskopiju
(FOTO: KBC-zagreb.hr)

07.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2147

Gradonačelnik Zdravko Ronko odobrio je potporu za nabavu dodatnog monitora s pripadajućom opremom za uređaj za endoskopiju u Općoj županijskoj bolnici Požega u vrijednosti 65.177 kuna. Taj je uređaj bolnica kupila decentraliziranim sredstvima, ali radi komfornijeg i kvalitetnijeg rada kirurškog tima potreban je dodatni monitor kojeg će u potpunosti financirati Grad Požega, saznajemo na službenoj stranici Grada Požege.

Među ostalim potporama, gradonačelnik je odobrio 2.000 kuna za Udrugu roditelja poginulih branitelja, za Udrugu ratnih veterana "Hrvatski domobran", za Udrugu raseljenih stanovnika Bosanske Posavine i za obnovu antifašističkog spomenika u Bučju.

Povijesna postrojba Trenkovi panduri dobila je 3.325 kuna za režijske troškove Centra mladih, Udruga invalida rada dobila je 500 kuna također za režijske troškove.


Požeške mažoretkinje su za pripreme za Europsko prvenstvo dobile 7.000 kuna. Udruzi vinogradara i voćara "Stjepan Koydl" je za nabavu sigurnosnog sefa za barut, barut, upaljač i druge troškove održavanja topa mužara gradonačelnik odobrio 4.200 kuna.


Boksački klub Graciano je za sudjelovanje na EP-u dobio potporu od 5.000 kuna. Pioniri, kadeti i juniori NK Slavonija dobili su sveukupno 22.500 kuna za troškove putovanja i sudačke troškove u jesenskom dijelu sezone. Lovačkom društvu Jelen odobrena je potpora od 2.500 kuna, a ŠRD Brzaja Novo Zvečevo dobilo je potporu od 1.500 kuna za sanaciju brane na jezeru.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI