Požeški rukometaši izgubili u Brodu 35:31

Prijateljska utakmica između rukometaša Požege i Novske u Grabriku
(FOTO: Karlo Balenović)

07.09.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 2652

Požeški rukometaši nastavljaju s pripremnim utakmicama pred novu sezonu. Gostovali su sinoć u Slavonskom Brodu, gdje im je protivnik bio RK Brod koji se natječe u višem rangu.

RK Požega ipak nije uspio doći do pobjede iako su na poluvremenu Požežani imali povoljan rezultat 16:16, a krajnji rezultat bio je 35:31. Utakmica je bila izjadnačena do samoga kraja te nije bilo veće gol razlike od 4 pogotka ni za jednu momčad, ali ipak je Brod pokazao da je kvalitetnija ekipa i dokazali su zašto su u višem natjecateljskom rangu.

Požežani su prvi puta u ovim pripremama bili u kompletnom sastavu, ali ipak je tu nedostajalo zajedničkih utakmica da se dođe do boljeg rezultata. Trener Požege Marinko Brkić nakon prospavane noći rekao je kako nije zadovoljan jer su dečki izgubili te dodaje da je prvo poluvrijeme bilo dobro, dok je u drugom ogra bila lošija i zato je protivnik pobijedio.


Tko će kome nego svoj svome, stara je narodna pa su tako "požeški Brođani" Mario Dragičević sa 7 te Josip Matičević s 5 uz Ivana Balenovića sa 6 pogodaka bili najbolji strijelci utakmice na strani gosta. Kod domaće ekipe najbolji su bili Robert Filipović s 10 i Ivan Janjić sa 6 pogodaka. Sljedeća utakmica Požege je sutra (četvrtak) u dvorani "Grabrik" protiv RK Slatina u 19:15 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI