Snimanje spota: Vratili Požegu u 1921. godinu (foto)

Glumci i statisti u reklami dočarat će izgled grada iz 1921. godine
(FOTO: Mario Nakić)

07.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11231

Godina je 1921. Požega već ima karakteristike grada, ljudi se šetaju njenim ulicama i trgovima, ali u isto vrijeme odiše onim seoskim šarmom iz obližnjih naselja i vinograda.

To je atmosfera koju redatelj reklame za čokoladu Zvečevo želi kreirati u videospotu koji se snima tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana na nekoliko lokacija u Požeštini. Reklamni će spot u konačnici trajati jednu minutu, a najveći dio snima se ispred požeške Katedrale na Trgu svete Terezije. U snimanju sudjeluju kulturnoumjetnička društva iz Pleternice, Alilovaca i Buka te Konjogojstvena udruga "Vallis Aurea" iz Mihaljevaca.

- Želimo prikazati bogatu tradiciju Zvečeva i njegove čokolade. Vratit ćemo se u 1921. godinu, u doba kada se Požega razvijala kao grad. Imamo puno statista koji će nam pomoći rekreirati atmosferu iz toga vremena. Neke kadrove ćemo snimiti ispred stare tvornice - rekao je Vanja Vascarac, redatelj spota za 034portal.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI