Lucić: Na Pantovčaku slijede politiku SDP-a

Marijan Aladrović, Franjo Lucić i Ante Šolić
(FOTO: Vjeran Blašković)

05.09.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5548

Na jučerašnju izjavu premijerke Jadranke Kosor da je predsjednik države Ivo Josipović na festival u Požegu izaslao glavnog tajnika SDP-a Igora Dragovana i time se svrstao na stranu Kukuriku koalicije, danas se nadovezao i županijski HDZ.

- Poslati glavnog tajnika SDP-a za svog izaslanika u grad u kojem je na vlasti također SDP-ovac i to sve u ovo predizborno vrijeme, jasno pokazuje kako se predsjednik ne ponaša onako kako često govori, već se tim činom, naprotiv, opet stavio na stranu Kukuriku koalicije - izjavio je je Franjo Lucić, predsjednik županijskog odbora HDZ-a.

Podsjetio je i na nedavni posjet predsjednika Ive Josipovića požeškoj tvrtki Spin Valis.
- Tada je predsjednikov protokol u suradnji s Ronkovim gradskim protokolom uskratio poziv, zapravo izrekao zabranu dolaska požeško-slavonskom županu Marijanu Aladroviću i meni kao saborskom zastupniku na otvaranje prodajnoga salona spomenute tvrtke. I to je još jedan dokaz kako se na Pantovčaku slijedi politika SDP-a, a ne ona o kojoj predsjednik stalno govori u javnosti - rekao je Lucić.


- Ovom bih prigodom pozvao predsjednika Josipovića, a isto se odnosi i na bivšeg predsjednika Mesića, budući da su oni bili ili još uvijek jesu česti gosti grada Požege, neka nešto konkretno naprave za našu županiju, neka od njihovih dolazaka i ovdašnji građani imaju koristi, a ne samo gradonačelnik Ronko koji to koristi u političke svrhe - dodao je saborski zastupnik Lucić, pozvavši na kraju predsjednika Josipovića da pomogne drvnoj industriji kako je najavio baš za tog posjeta Spin Valisu.


Uz predsjednika županijskog odobora HDZ-a Franju Lucića konferenciji za novinare prisustvovali su župan Marijan Aladrović i predsjednik požeškog HDZ-a Ante Šolić.

Pročitajte što su si na ovu temu poručivali Jadranka Kosor i Ivo Josipović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI