U 7 mjeseci u prometu ozlijeđena 24 mališana

Policijski službenici reguliraju promet u blizini osnovnih škola
(FOTO: MUP)

05.09.2011. | M.N.
Pregleda: 2728

Počela je školska godina, a s njom smo dobili nove redovite sudionike u prometu, a to su učenici prvih razreda. Oni se susreću s novim pravcima kretanja, sredinama i izazovima samostalnog odlaska u školu kao pješaci ili putnici u javnom i privatnom prijevozu.

Djelatnici Policijske uprave požeško-slavonske krenuli su provoditi akciju "Poštujte naše znakove" kroz predavanja s naglaskom na razgovor i upoznavanje djece s temeljnim pravilima sigurnog sudjelovanja u prometu te kroz svakodnevnu nazočnost na prometnicama u blizini osnovnih škola u vrijeme početka i završetka nastave, javila je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Tijekom prvih sedam mjeseci ove godine na području Požeško-slavonske županije u prometnim je nesrećama sudjelovalo 62 djece, a od toga je 24 ozlijeđeno. Jedno je dijete u nesreći zadobilo teške, a 23 laške tjelesne ozljede.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI