Požega domaćin invalidima iz cijele Hrvatske

Ples s balonom
(FOTO: Vjeran Blašković)

03.09.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 2152

Tristotinjak članova iz 21 udruge koje okupljaju osobe s invaliditetom iz cijele Hrvatske okupilo se danas u Požegi na 13. Susretu osoba s invaliditetom. Domaćin tradicionalnog susreta koji se svake godine održava u Požegi je Udruga osoba s invaliditetom grada Požege i Požeško-slavonske županije.

- Jučer smo u sportskoj dvorani Grabrik održali prezentaciju boćanja, danas se sudionici natječu u pikadu, belotu, šahu, plesu s balonom i nabacivanju kruga - rekao je predsjednik udruge domaćina Ivan Begić.

Iste potrebe


Dodao je da je cilj ovakvih okupljanja senzibilizirati javnost i zdrave ljude s osobama s invaliditetom te upoznati ih sa njihovim načinom života. - Želimo  da vide da smo i mi ljudi koji imaju iste potrebe - plesati, igrati sportske igre, ljubiti i biti ljubljeni - rekao je Begić.


Ostaju na festivalu

Dio udruga i njihovih 70-tak članova večeras će ostati na festivalu Zlatne žice Slavonije u Požegi, za što su im osigurane stolice pred festivalskom pozornicom.

Pokrovitelji Susreta su Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi i Grad Požega.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI