Slavonia Band osvojio nagradu radijskih urednika

03.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4069

Prema izboru radijskih urednika, najpopularnije skladbe s prošlogodišnje Večeri pjesme i vina su "Hej lutkice" koju izvodi Slavonia Band, "Dar" (Prva liga) i "Bezbolno" (Jole). Nagradu za prvo mjesto Slavonia Bandu uručio je sinoć na festivalu Zlatne žice Slavonije na požeškom glavnom trgu gradonačelnik Zdravko Ronko.

Sinoć je na Večeri pjesme i vina u sklopu požeškog festivala nastupilo 16 popularnih sastava i izvođača. Bilo je predstavnika pop, rock i hip-hop glazbe, ali izvodili su pjesme u tamburaškom aranžmanu. Između ostalih, nastupili su Mate Bulić, Pero Galić i Patria, Shorty i Magnetic, Prva liga, Slavonia Band, Dalibor Prochazka i drugi. Program je nastavljen nastupom "Tri tenora": Ćiro, Kićo i Štef, koji su pjevali uz Zlatne dukate, a poslije ponoći požeški Tamburaški sastav Bisernica izveo je rođendanski koncert u festivalskom šatoru za 7 godina svoga postojanja.

U početku se na Trgu Svetog Trojstva okupilo više tisuća ljudi, no već prije 22 sata trg se znatno prorijedio i većina posjetitelja otišla je u neki od gradskih kafića i klubova pa na koncertu Tri tenora nije ostala ni polovina prvotne festivalske publike.


Za večeras je najavljen koncert Željka Lončarića Žeca i Sitnog veza u 20 sati prije finalne festivalske večeri, koja će početi u 21,30 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI