Sportski vikend: MTB utrka i nogomet

Ilustracija: brdski biciklizam
(FOTO: mtb.com.hr)

02.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3756

9. MTB utrka Požega XC Zlatni lug

Kružna cross-country staza duljine 4.700 metara i visinske razlike 120 metara u Emovačkom Lugu nedaleko Požege bit će mjesto devete MTB utrke Slavonske brdsko-biciklističke lige. Natjecat će se biciklisti u svim kategorijama: žene, masters, elite, junior i sport. Okupljanje je u nedjelju u 9 sati, a startno mjesto i cilj je u Zlatnom lugu. Organizator utrke je Brdsko-biciklistički klub Požega.

Nogomet: 3. HNL, 1. i 2. ŽNL


U ostalim najavama za ovaj vikend, Nogometni klub Slavija će u drugom kolu 3. HNL gostovati u Vukovaru, gdje Pleterničane očekuje teška partija protiv donedavnog drugoligaša NK Vukovar 91. Lipik će ugostiti NK Mladost iz Antina. U 1. županijskoj nogometnoj ligi najzanimljiviji će susret biti u Kaptolu, gdje će u nedjelju gostovati Jakšić. Sutra će Papuk na veličkom stadionu dočekati Kutjevo, a Slavonija iz Požege će u nedjelju gostovati kod Croatije u Mihaljevcima. U Rajsavcu će se igrati sraz između Dinama i Hajduka, samo što se radi o Dinamu iz Rajsavca i Hajduku iz Pakraca. U 2. ŽNL najzanimljivija će se utakmica igrati u nedjelju u Badljevini, gdje će domaći Dinamo ugostiti vodeću Slogu iz Trenkova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI