Tekija: Ne koristite vodu za zalijevanje travnjaka i vrtova!

Upravna zgrada Tekije u Babinu Viru
(FOTO: Vjeran Blašković)

25.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4459

S obzirom na vrlo nepovoljne vremenske uvjete i dugotrajno sušno razdoblje znatno je porasla potrošnja vode, posebno u jutarnjim i večernjim satima, a dotok vode na vodozahvatima se smanjuje, upozorava Slavko Marinac, pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Požega.

Nakon apela pakračkog Komunalca, oglasilo se i požeško javno poduzeće Tekija. "Molimo sve korisnike da racionalno koriste vodu i to isključivo za osnovne potrebe u kućanstvima i gospodarstvu, a potpuno ukinu potrošnju vode za zalijevanje vrtova i travnjaka", stoji u priopćenju koje je potpisao direktor Tekije Ante Kolić.

Na području Požeško-slavonske županije je i dalje opskrba vodom uredna, što uključuje i područje Pakraca i Lipika gdje je najveća opasnost od obustave. Ali samo je pitanje vremena, ako se suša nastavi, da diljem županije kućanstva ostanu bez pitke vode. Stoga PUZS Požega i komunalna poduzeća Tekija i Komunalac mole građane da maksimalno racionaliziraju potrošnju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI