Rezultati 2. kola: Na vrhu Papuk, Slavonija i Jakšić

Igrači Kamena iz Vetova pobijedili su Požegu u gostima 0:1
(FOTO: Mario Nakić)

25.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4226

1. ŽNL
U drugom kolu 1. županijske nogometne lige najveću pobjedu ostvarila je momčad Papuka, koja je u Velikoj pobijedila Tim osvježenje iz Kuzmice rezultatom 9:2. Pakračani su se oporavili nakon subotnjeg poraza protiv Slavonije pa su pred domaćim navijačima istim rezultatom (5:0) svladali bučki BSK Bazinatours. Slavonija (Požega) je slavila u Kaptolu 1:3, a Jakšić je također u gostima slavio protiv rajsavačkog Dinama 2:4. Dinamo iz Vidovaca pobijedio je Kutjevo 4:0. Vetovački Kamen je ostvario minimalnu pobjedu u gostima protiv Požege, a neriješeno su igrali Eminovci protiv Sulkovaca (1:1) i Croatia (Mihaljevci) protiv Mladosti iz Pavlovaca (2:2).

Nakon prva dva kola, maksimalan broj bodova odnosno obje pobjede ostvarili su samo Papuk, Slavonija i Jakšić. Zbog najbolje gol razlike, na vrhu ljestvice nalazi se velički Papuk, a slijedi Slavonija. Na samom dnu ljestvice, i dalje bez bodova, nalaze se BSK Bazinatours, Kutjevo i Dinamo (R).

2. ŽNL


U 2. županijskoj nogometnoj ligi, na prvo mjesto nakon odigrana dva kola zasjela je Sloga iz Trenkova. Poslije jučerašnje pobjede u gostima protiv Bekteža 1:4, Sloga je jedina ekipa s maksimalnim brojem bodova. S 4 boda slijede Graničar, Ovčare, Croatia iz Donje Obriježi i Slaven. Na dnu ljestvice i dalje bez bodova su Bektež, Parasan i Omladinac.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI