Sejo Sexon uručio nagrade pobjednicima (foto)

Sejo Sexon iz Zabranjenog pušenja posebni je gost lipičkog turnira
(FOTO: Mario Nakić)

19.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2994

Ekipa Tinki Vinki iz Novske pobijedila je u amaterskom dijelu turnira Streetballipik 2011. U finalu Novljani su dobili daruvarsko-lipičku ekipu Mađioničari nakon dvije finalne utakmice, i to rezultatom 21:14 i 21:19.

- Finale je bilo napeto i sinoć smo završili s turnirom oko 1 sat iza ponoći - rekao je Ivan Pušćenik, organizator 13. po redu noćnog lipičkog turnira u uličnoj košarci.

Večeras u Lipik dolaze profesionalci. Ove godine je prijavljeno 11 profesionalnih ekipa iz svih dijelova Hrvatske, koji će igrati za prvu nagradu 8.000 kuna i trofej Dražena Petrovića. Prema riječima organizatora, bit će to najzanimljiviji profesionalni turnir dosad.


- Zbog imena i ekipa koje dolaze, to će biti pravi spektakl. Skoro sve ekipe koje nešto vrijede u hrvatskoj uličnoj košarci dolaze u Lipik. Bit će jako zanimljivo - najavljuje Pušćenik za 034portal.


Nagrade za amaterski dio turnira pobjednicima te drugonagrađenima i trećenagrađenima uručio je Sejo Sexon, pjevač grupe Zabranjeno pušenje i posebni gost turnira u Lipiku.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI