Umirovljenici potezali uže i gađali se kremšnitama

18.08.2011. | Martina Smrzlić
Pregleda: 3149

Naši umirovljenici smješteni u staračkim domovima svake godine idu na izlet preko ljeta na livade u Velikoj. Ove godine Dom za stare i nemoćne osobe Velika je organizirao "Domijadu" na istoj lokaciji.

- Pozvali smo korisnike doma u Požegi i Službu za pomoć u kući Velika. Organizirali smo im natjecanja u veselom, neozbiljnom duhu kao primjerice potezanje užeta, pincek i pale, kremšnite bez ruku, jaje u žlici, ples srca, pokvareni telefon i mnoga druga. Zahvalni smo sinu naše korisnice Željku Kovačeviću što nas zabavlja na harmonici i čini ovaj susret u prirodi veselijim za sve -  rekla je Mirjana Novak, ravnateljica Doma za stare i nemoćne osobe Velika.

- Dobro nam je ovdje, stvarno uživamo. Jako mi je drago što smo došli. Misli čovjek kako nigdje nije kao kod kuće, ali bila sam nedavno kod svoje obitelji malo i mogu vam reći da je starački dom postao moj novi dom. Tu se osjećam najugodnije, imam divne prijatelje, a i djelatnici mi puno pomažu. Ne bih se mijenjala ni za što - izjavila je za 034portal Mara Glavaš, korisnica doma u Velikoj.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI