Bešlić postigao 3 pogotka, Požega svejedno izgubila

17.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3457

Iako se po rezultatu to ne bi moglo reći, igrači Nogometnog kluba Požega držali su se prilično dobro u prvom poluvremenu prijateljske utakmice protiv Nogometnog kluba Graničar iz Županje. U početku je čak izgledalo kao da bi Požega mogla pobijediti županjskog trećeligaša, prvenstveno zahvaljujući izvrsnom Jurici Bešliću koji je zabio sva tri pogotka za Požežane.

Međutim, u drugom je poluvremenu sve krenulo naopako. Ili u "pravom smjeru", ovisno iz kojeg kuta gledamo. Požežani su se vrlo brzo umorili, a Županjci su redali prilike. Na kraju je otpor Požežana potpuno slomljen i Graničar je pobijedio uvjerljivim rezultatom 3:7. Požegi nije pomogla ni konstantna potpora skupine vjernih navijača, koji su na Rekreaciji jednako navijali i kad je poraz postao izvjestan.

- U počeku smo se dobro borili, no u drugom je poluvremenu došla do izražaja tehnička nadmoć i bolja pripremljenost igrača Graničara, koji igraju u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi. Nismo imali puno šanse pobijediti, ali vjerovali smo u povoljniji rezultat. Moram pohvaliti naše najistaknutije igrače Juricu Bešlića i zadnju liniju na čelu s Josipom Paićem - rekao je Krunoslav Podoljak, trener Požege.


Unatoč uvjerljivoj pobjedi njegove ekipe, trener Županjaca imao je riječi kritike za svoje igrače i pohvale za Požežane.


- U prvom poluvremenu, koje je meni puno zanimljivije, dok su igrači Požege imali dosta snage, naša ekipa se nije baš iskazala, nije bila na razini. Nogometaš Požege Jurica Bešlić još jednom je pokazao da je među najboljim nogometašima na ovim prostorima i zabio tri gola za svoju ekipu. U drugom poluvremenu mi smo iskoristili njihovu izmorenost. U svakom slučaju drago mi je što smo došli ovdje, sprijateljili se s Požegom i čestitam im što su stvorili tijekom zadnjih godina pristojan klub - komentirao je trener Graničara Hrvoje Bušić za 034portal.

FOTO Pogledajte fotogaleriju



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI