Amaterski turnir je ove godine neizvjesniji no ikad

Požeški košarkaš Nikola Belak na turniru u Lipiku - arhivska fotografija
(FOTO: Streetballipik)

16.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3656

Trinaesti noćni turnir u uličnoj košarci Streetballipik bit će otvoren danas u 18,30 sati na igralištu Dječjeg doma u Lipiku. Odmah će se igrati prve utakmice amaterskog dijela natjecanja. Ove je godine prijavljeno 13 amaterskih ekipa s područja Požeško-slavonske i nekoliko obližnjih županija.

- Amatersko natjecanje će ove godine biti najneizvjesnije dosad. Prema onome što smo vidjeli prošlih godina, ima dosta dobrih ekipa koje svake godine sudjeluju, a sada su još iskusniji i bolji nego lani. Za prvo mjesto bi mogli konkurirati Mađioničari, KK Sapeti, Sorry Jelena, Novska...Bit će jako zanimljivo - rekao je Ivan Pušćenik, organizator turnira za 034portal.

Profesionalni dio turnira igrat će se u petak i subotu. Dosad se prijavilo 10 profesionalnih ekipa iz svih dijelova Hrvatske, a rok za prijavu je do četvrtka. Zasad je sigurno da će samo jedna profesionalna ekipa predstavljati boje Požeško-slavonske županije. To će biti ekipa iz Požege, a među Pakračanima i Lipičanima se i dalje vode pregovori te postoji mogućnost da i oni prijave jednu ekipu profesionalaca.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI