Oldtimer manija: Prvi put u Požegi izložba i utrka

Zdravko Adžić, član Oldtimer cluba "Trophy" u Našicama
(FOTO: Privatna kolekcija Željka Petrnca)

16.08.2011. | Martina Smrzlić
Pregleda: 3474

Požeški oldtimer klub Trophy koji datira još iz 2003. godine prvi put se predstavlja u vlastitom gradu sljedeće subote na Trgu svetog Trojstva gdje će upriličiti 1. međunarodni oldtimer rally "Trophy Zlatnom dolinom 2011".

 Oldtimer club  "Trophy" ima 36 aktivnih članova, preko stotinu vozila u fazi restauracije i jedan su od mlađih klubova u Slavoniji. Unatoč tome, naši dečki su dvije godine za redom osvojili nagradu za "Najbrojniji i najorganiziraniji klub" na susretima u Našicama.

- Predstavit će se 12. oldtimer klubova, od kojih četiri iz inozemstva. Događaj će početi izložbom u 10 sati dopodne, zatim će u podne biti svečani program nakon kojeg će u 12:45 početi rally na relaciji Jakšić-Vetovo-Kutjevo-Kaptol-Velika-Požega. Dan ćemo upotpuniti podjelom zahvalnica i pehara sudionicima  na svečanoj večeri u starom Vatrogasnom domu. Pozivamo sve građane da nam se pridruže. Među ostalim oldtimerima moći će se vidjeti i Dodge iz 1932. godine koji nam dolazi iz Banja Luke  - izjavio je za 034portal Željko Petrnac, predsjednik kluba.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI