Materijalna šteta u srpnju iznosila 2,3 milijuna kuna

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

13.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 1811

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je tijekom srpnja više kaznenih djela nego u lipnju, ali smanjenje kriminaliteta u odnosu na srpanj prošle godine. Ukupno su zabilježena 52 kaznena djela, što je za 13 djela i 33 posto više nego u lipnju, odnosno 11 djela ili 17,5 posto manje nego u srpnju prošle godine.

Među evidentiranim djelima, kod 13 djela nije bio odmah poznat počinitelj. Naknadno su otkriveni počinitelji 11 djela, a za dvoje počinitelja policija još uvijek traga. Naknadna otkrivenost u srpnju iznosi 85, a razriješenost 96 posto. Također, naknadno su otkriveni počinitelji za još tri djela iz prethodnih mjeseci pa su stupanj otkrivenosti i razriješenosti veći od lipnja i od srpnja prošle godine.

Najviše je djela policija zabilježila u liniji općeg kriminaliteta, a slijede droge, gospodarski i prometni kriminal.


Materijalna šteta nastala kaznenim djelima u srpnju iznosi nešto više od 2,3 milijuna kuna, od čega preko 90 posto otpada na gospodarski kriminal.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI