Zadrani, Šibenčani i Zagrepčani dolaze na lipički streetball

Arhivska fotografija: Publika na turniru
(FOTO: Streetballipik - Facebook)

12.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2666

U punom su jeku pripreme za 13. noćni košarkaški turnir Streetballipik, koji će se održati od 16. do 20. kolovoza na igralištu Dječjeg doma u Lipiku. Tri dana prije isteka roka prijavilo se čak 10 amaterskih ekipa iz Novske, Daruvara, Okučana, Nove Gradiške, Pakraca i Lipika.

- Ako se još neka amaterska ekipa želi prijaviti, treba požuriti jer ograničili smo broj ekipa u amaterskom natjecanju na 12 zbog optimalnog sustava - rekao je organizator Ivan Pušćenik.

Što se tiče profesionalnog dijela natjecanja, zasad je prijavljeno osam ekipa iz Bjelovara, Nove Gradiške, Zagreba, Splita, Šibenika, Zadra i Kutine. Profesionalci se mogu prijaviti do 17. kolovoza jer je profesionalni dio turnira predviđen za zadnje dvije večeri.


Kotizacija za amaterske ekipe iznosi 150 kuna, a ekipa može brojati maksimalno 6 igrača. Profesionalne ekipe mogu brojati najviše pet igrača, a njihova kotizacija iznosi 300 kuna po ekipi.


Nagrade za amatere su nenovčane, dok će najbolja profesionalna ekipa osvojiti 8.000 kuna. Za drugo mjesto predviđeno je 4.000 kuna, a za treće 1.000 kuna.

Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona 098-1610-433 ili preko online formulara za prijavu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI