Slavonija neriješeno protiv Sloge 4:4 (video)

U šesnaestercu Slavonije
(FOTO: Mario Nakić)

30.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3860

Prijateljska utakmica nogometnih klubova Slavonija iz Požege i Sloga iz Nove Gradiške odigrana danas na stadionu NK Slavonija, bila je dinamična i zanimljiva svih 90 minuta. Na kraju je izjednačeni rezultat najbolje i najpravednije pokazao realno stanje na terenu i igru obiju momčadi.

Obje su ekipe imale po jednog dvostrukog strijelca. Među Požežanima to je Sebastijan Kalnak, dok su Antonio Širić i Krunoslav Prpić zabili po jedan pogodak. Na strani Novogradišćana, Dario Predović se dvaput upisao u listu strijelaca, dok su Bojan Bokan i Bruno Menegoni postigli po jedan pogodak.

Trener Slavonije Milan Tomljenović na kraju nije bio do kraja zadovoljan igrom svoje momčadi.
- Kvaliteta igre je bila slaba. Tek sad smo se ekipirali, a odradili smo dosta treninga pa su igrači malo umorni. Međutim, to nam ne može biti opravdanje. Mislim da je rezultat realan. Da smo mi pobijedili, ili da su oni pobijedili, ne bi bilo pravedno - komentirao je Tomljanović.


- Slavonija je dobra momčad, to je pokazala i u današnjoj utakmici. Ne mogu svi igrači izdržati cijelu utakmicu i pratiti taj ritam, vidi se da su izmoreni. Mi smo igrali bez pet standardnih igrača. Oni su imali više šansi u prvom, mi u drugom poluvremenu i na kraju je rezultat realan - rekao je Boris Šalinski, trener Sloge za 034portal.


Pogledajte pogodak Sebastijana Kalnaka iz slobodnog udarca za vodstvo Slavonije 4:3.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI