Nema sponzora: Trash film festival ovaj put bez Požežana

Hrvoje Dundović,glumac Castrum filmsa
(FOTO: Martina Smrzlić)

29.07.2011. | Martina Smrzlić
Pregleda: 3351

Castrum films ove godine neće sudjelovati na Trash film festivalu u rujnu u Varaždinu. Naime, u nedostatku sponzora  nisu u mogućnosti ostvariti projekt u rangu prošlih godina. Sudjelovali su u festivalu dvije godine za redom i od tri dugometražna filma "Tilt", "Krvnik" i "Nasty Nancy", posljednja dva su bila u konkurenciji dok je film "Nasty Nancy" prošle godine osvojio "Zlatnu motorku" prvu nagradu u kategoriji borilačkog filma.

- Nažalost ove godine nemamo ništa za festival, ali imamo u pripremi jedan kratki film koji bi trebao biti gotov u skorije vrijeme. Sredstva smo uložili u opremu i jednostavno nismo ove godine u mogućnosti ostvariti neku ozbiljniju produkciju. Zato sljedeće godine zasigurno napadamo Varaždin u lovu na još jednu "Motorku" - rekao je Hrvoje Dundović, glumac Castrum filmsa.

- Sutra će se u sklopu manifestacije "Žestoko protiv vrućine" u caffe baru Evergreen prikazivati "The best of Trash film festival", kolekcija najboljih filmova u konkurenciji festivala od par godina unazad, pa ovim putem pozivam građane da nam se pridruže - rekao je za 034portal Hrvoje Dundović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI