Grad je prije tri godine obećao nogostup u Zagrebačkoj

Zagrebačka ulica velikim dijelom uopće nema nogostupa
(FOTO: Mario Nakić)

28.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5180

U redakciju 034portala javila se čitateljica, stanovnica Zagrebačke ulice. Kao i drugi stanovnici ove ulice u drugoj gradskoj zoni, nezadovoljna je lošim sustavom odvodnje oborinskih voda. Još je veća opasnost nedostatak nogostupa u većem dijelu ulice s jedne strane ceste, što je čini opasnom za pješake.

Čitateljica je pisala u Grad Požegu i slala zahtjev da se riješe njihovi problemi još prije četiri godine. Osam mjeseci nakon upita Jasminka Vodinelić, pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege joj je odgovorila kako je njen zahtjev opravdan, ali da Grad nema proračunska sredstva predviđena za nogostup u 2008. godini. No, problem će biti riješen tijekom iduće četiri godine, odgovorila je Vodinelić tada. Pogledajte odgovor ovdje:




Čitateljica je stoga, sukladno obećanju iz Grada, u veljači ove godine ponovno poslala dopis. Ovaj put podsjeća na obećanje otprije tri godine te kako se još ne spominje realizacija. Pogledajte ovdje:




Iz Grada Požege do danas nije dobila odgovor na ovaj upit iz veljače. Pokušali smo doći do komentara nadležnih, no u Uredu gradonačelnika se nitko ne javlja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI