Mladić i djevojka se potukli na cesti usred dana

Ilustracija: alkotest
(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

24.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3833

Policija je tijekom jučerašnjeg dana i sinoć zabilježila čak šest slučajeva narušavanja javnog reda i mira na području Požeško-slavonske županije.

18-godišnjakinja je prijavljena zbog vike na cesti jučer oko 9 sati u Gradištu kod Kutjeva. Nije bila pod utjecajem alkohola.

Oko 16 sati u Bektežu, također kod Kutjeva, 24-godišnjak i 18-godišnjakinja su se prvo verbalno, a potom i fizički sukobili na cesti. Kada su ih policajci razdvajali, djevojka je vrijeđala policijske službenike. Ona nije bila pod utjecajem alkohola, ali je kod mladića izmjereno 1,28 promila. Oboje su zadržani u posebnoj prostoriji policijske uprave.


Pola sata kasnije, u ugostiteljskom objektu u Ulici Gojka Šuška u Pakracu 53-godišnjak je zaradio prekršajnu prijavu zbog vike na javnom mjestu. Odbio je alkotest, ali zbog vidne alkoholiziranosti zadržan je u posebnoj prostoriji Policijske postaje Pakrac do otrežnjenja.


Kasno sinoć oko 2 sata u Cehovskoj ulici u Požegi, 18-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,64 promila) verbalno i fizički napao 22-godišnjaka. Samo 15-ak minuta kasnije, alkoholizirani 21-godišnjak (1,51 promil) vrijeđao je policijske službenike na istom mjestu. On je skupa s napadačem zadržan u prostorijama policije.

44-godišnjak je oko 3,30 sati u Bolničkoj ulici u Pakracu prijavljen zbog vrijeđanja policijskih službenika. Činio je to na cesti i imao je 2,34 promila alkohola u krvi. I on je zadržan u policiji.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI