Sudar triju automobila, četvero ozlijeđenih (foto)

U prometnoj su nesreći sudjelovala tri automobila
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

21.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7378

Teška prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se u četvrtak navečer oko 19 sati u zavoju na državnoj cesti između mjesta Vesela i Blacko kod Pleternice. U nesreći su sudjelovala tri osobna automobila, a pet osoba je zatražilo liječničku pomoć, javili su iz PU požeško-slavonske.

Čitatelji 034portala javljaju kako su intervenirali i vatrogasci DVD-a Pleternica, koji su morali rezati automobil kako bi izvukli ozlijeđene iz njega.

Dodano 22. srpnja


U policiji doznajemo po provedenom očevidu kako je 23-godišnji vozač fiata "Bravo" bjelovarskih registracija i kretao se iz smjera Požege prema Pleternici imao prikolicu na kojoj je prevozio fiat "Bravu". Zbog preopterećenosti i nedovoljne pričvršćenosti u jednom je trenutku Brava pala s prikolice i udarila u opel "Zafira" austrijskih registracijskih oznaka koji je nailazio iz suprotnog smjera. Opel je potom udario u daciju Logan slavonskobrodskih registracija koji je vozio iza njega. 42-godišnji vozač Opela je zadobio teške, a još troje putnika u njegovom vozilu, starosti 2, 15 i 33 godine, zadobilo je lake tjelesne ozljede. Protiv 23-godišnjeg počinitelja slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, javila je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.






(foto: Dušan Mirković/PIXSELL)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI