Troje ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Vukovarskoj (foto)

Prometna nesreća na križanju Vukovarske i Stepinčeve ulice
(FOTO: Mario Nakić)

20.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6924

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila dogodila se večeras oko 20 sati na križanju ulica Vukovarske i Alojzija Stepinca. Prema prvim informacijama, ima ozlijeđenih. Intervenirali su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Požega, Hitna pomoć i policija, javili su iz Županijskog centra 112.

Na mjestu događaja, tamošnji su stanovnici kazali kako su čuli samo prasak i izletjeli van. Čovjek koji je zvao 112 kaže kako su prvi došli vatrogasci, ekspresno u roku par minuta, a potom je stigla hitna.

Dodano 21. srpnja


U policijskom izvješću stoji kako je prometnu nesreću uzrokovao 46-godišnji vozač bez dozvole, koji je upravljao neosiguranom Opel Astrom požeških registracija. Oduzeo je prednost 36-godišnjoj vozačici automobila VW Passat požeških registracija te je došlo do sudara. Tri su osobe zadobile lake tjelesne ozljede: vozačica i dijete u Passatu te vozač Opela protiv kojega slijedi optužni prijedlog, javili su iz PU požeško-slavonske.












Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI