Svečano otvoreno raskrižje i pušteni u rad semafori

Župan Aladrović pustio je nove semafore u rad
(FOTO: PSzupanija.hr)

20.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5176

Novouređeno raskrižje u Kaptolu od danas ima semafore, koji bi trebali poboljšati sigurnost u prometu na tom, dosad vrlo problematičnom mjestu. Novo je raskrižje sa semaforima danas svečano otvorio požeško-slavonski župan Marijan Aladrović.

- Požeško-slavonska županija je preko ŽUC-a nastavila sa svojim opredjeljenjem da radi na poboljšanju prometne infrastrukture u svim svojim jedinicama lokalne samouprave, pa je tako na red došlo i središte Kaptola kojemu je takova rekonstrukcija doista bila potrebna - rekao je župan Aladrović prije svečanog puštanja semafora u rad.

Radovi su stajali oko 1,8 milijuna kuna, a investitori su Županijska uprava za ceste i Općina Kaptol. Na otvaranju svima se zahvalio Mile Pavičić, načelnik općine Kaptol, a još su nazočili saborski zastupnik Franjo Lucić, predsjednik Županijske skupštine Radoslav Galić i županov zamjenik Željko Jakopović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI