Reperi pokazali da hip-hop u Požegi ima budućnost (video)

Projekt ritam na hip-hop festivalu u Požegi
(FOTO: Mario Nakić)

17.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9656

Unatoč neočekivano slabom odazivu, 50-ak ljudi u publici uživalo je u sinoćnjem nastupu mladih hip-hop izvođača iz Požege i okolnih gradova u caffe-baru Evergreen. U sklopu Požeškog kulturnog ljeta, ovogodišnji hip-hop festival nazvan je "Kaos", a organizirali su ga Turistička zajednica grada Požege i Kreativni kaos.

Publiku je u početku najviše zaintrigirao 16-godišnji reper Ićo iz Trenkova kod Velike svojim zanimljivim stilom i za njegove godine vrlo zrelim rimama. Nakon njega, još jedna mlada grupa - Kusur kujo opet je dokazala da ima srce domaće publike, ali i da dečki puno obećavaju. Osim njih, nastupili su još Rushed i Sammy te gosti iz okolnih gradova: Klinika, Maestro, S.U.X., Projekt ritam.

Očekivano su najbolju atmosferu postigli dečki iz Kreativnog kaosa: dobro poznati Požežanin Nellak, Lipičanin Ivan Grozni i Raaz iz Novske. Najavljena zvijezda večeri Tarantoo ipak zbog bolesti nije mogao doći. Tek pred kraj nastupa, prostor u Evergreenu se ugodno popunio, ali atmosfera je od početka koncerta bila dobra.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI